98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’empresa Almirall arriben a un acord pel soterrament del Canal Sedó

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’empresa Almirall arriben a un acord pel soterrament del Canal Sedó

La inversió prevista és de 500.000 euros i està en el marc de les actuacions previstes al Sector 21 de Sant Andreu de la Barca.

Acord Ajunatment i Almirall soterrament Canal Sedó 01

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’empresa farmacèutica Almirall han signat un conveni que permetrà el soterrament del Canal Sedó al seu pas per aquesta indústria a la ciutat.

L’alcalde Enric Llorca ha signat l’acord acompanyat dels representants d’Almirall Victor Manuel Molina i Marc Pérez, a més de la regidora d’Urbanisme Ana Alba.

L’actuació preveu donar continuïtat a la trama urbana, crear un carril bici de 2,50 metres d’ample a nivell de calçada i una vorera de 2 metres, que anirà del carrer Camí Vell del Palau fins al carrer Priorat

El projecte es completa amb les actuacions de neteja, sanejament, canalització i cobriment de l’antic Canal Sedó, en la part confrontant amb les instal·lacions actuals d’Almirall, millorant les condicions de salubritat i estètica.

 Acord Ajunatment i Almirall soterrament Canal Sedó 02