98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita el poliesportiu municipal com a hospital de campanya

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita el poliesportiu municipal com a hospital de campanya

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat el poliesportiu municipal l’11 com a hospital de campanya amb 140 llits i l’ha posat a disposició del departament de Salut perquè el pugui fer servir quan sigui necessari.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 02

L’ONG Médicos sin Fronteras assessora al consistori per fer operatiu i segur l’hospital determinant, per exemple, la distància entre llits o d’altres mesures de seguretat.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 04

En la posada en marxa d’aquest hospital també col·labora la Guàrdia Civil, un cos que a la ciutat té la seva comandància a Catalunya, i empreses del municipi, que han cedit materials.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 01

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també ha acordat amb l’hotel Bristol de la ciutat que l’establiment, que disposa de 57 llits, pugui convertir-se en hospital de campanya en cas de necessitat.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 03

L’objectiu de la mesura, inicialment, és acollir a aquests centres persones afectades per coronavirus que rebin l’alta hospitalària però no puguin estar a casa seva ja sigui perquè estan soles o perquè han d’estar aïllades de la seva família.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 06

A les instal·lacions de l’Hotel Bristol també es reserva una planta per al personal sanitari en actiu que decideixi aïllar-se de la seva família.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 07

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “en una situació d’extrema gravetat com la que vivim tots hem de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones”.

Poliesportiu SAB hospital de campanya 09

 

Poliesportiu SAB hospital de campanya 08