98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita un número de telèfon per atendre 24 hores al dia emergències socials

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita un número de telèfon per atendre 24 hores al dia emergències socials

Les persones que tinguin una necessitat especial durant aquests dies d’emergència tenen a la seva disposició el número de telèfon 93 635 64 02, que estarà operatiu les 24 hores del dia.

 ajuntament

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat un número de telèfon que estarà operatiu les 24 hores del dia per poder atendre les emergències socials que es puguin produir a la ciutat.

Les persones que tinguin una necessitat especial durant aquests dies d’emergència tenen a la seva disposició el número de telèfon 93 635 64 02, que estarà operatiu les 24 hores del dia.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “l’objectiu és atendre als col·lectius més vulnerables” i ha recordat el consistori ha reforçat el servei d’atenció a les persones “per donar una resposta adequada i individual en cadascú dels casos”.

El Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) continua actiu i s’ha reorganitzat per assegurar l’atenció a les persones grans, discapacitades o dependents.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca està en comunicació permanent amb els col·lectius més vulnerables de la ciutat per assegurar el seu benestar.

De la mateixa manera, s’han pres mesures especials al Banc d’Aliments municipal, que regula l’accés dels beneficiaris a l’interior de les seves instal·lacions i dobla la quantitat de productes que es facilita a cada família, amb la finalitat de reduir el nombre de desplaçaments dels beneficiaris.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca atén des d’avui de manera telefònica i telemàtica als ciutadans i resta tancada l’atenció presencial al públic.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca ha reiterat que “seguim treballant per atendre a la població  i estem a la seva disposició”.  Llorca ha volgut tornar a fer una crida a la tranquil·litat i a la responsabilitat de la població i els ha demanat que restin a casa seva, s’abstinguin de sortir al carrer sinó és per una qüestió de necessitat i que prenguin les mesures d’autoprotecció necessàries per frenar l’expansió del coronavirus.