98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’adhereix a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGTBI

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’adhereix a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGTBI

La directora general d’Igualtat de la Generalitat Mireia Mata, ha signat avui l’acord del Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI) amb l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
En la signatura de l’acord han estat presents l’alcalde Enric Llorca i el regidor d’igualtat Rubén Castro.

L’alcalde Enric Llorca ha destacat que ”es traca d’un pas més a favor per la igualtat”. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb un punt d’informació LGTBI i en el darrer ple municipal el consistori s’adherit al Pla per la diversitat sexual de Baix Llobregat.

Acord generalitat lgtbi 01
LOGO_SAIEl SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.
Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere
Actualment existeixen més de 100 punts de SAI per tot el territori català que donen servei a gairebé 800 municipis.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb un punt d’informació LGTBI i en el darrer ple municipal el consitori s’adherit al Pla per la diversitat sexual de Baix Llobregat.

Acord generalitat lgtbi 02