98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca cedeix el centre cívic de la Plana a la Generalitat per fer la vacunació de la grip

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca cedeix el centre cívic de la Plana a la Generalitat per fer la vacunació de la grip

L’objectiu és que els pacients no hagin d’anar a vacunar-se al CAP i evitar d’aquesta manera el col·lapse del centre ambulatori i que aquestes persones entrin en contacte amb possibles positius per covid-19.

Ràdio Sant Andreu ha parlat amb la regidora de Salut Pública Montserrat Tobella  i Glòria Jodar, directora de l’equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca.

Centre Cívic La Plana Campanya Grip - 101

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dona resposta a la demanda de la Generalitat de treure la vacunació dels centres d’atenció primària.

Previsiblement, segons les darreres dades facilitades per la Generalitat, la campanya de vacunació de la grip començarà la setmana del 15 al 19 d’octubre i aquest any serà atípica perquè tindrà lloc coincidint amb la pandèmia de la covid-19 i estarà marcada per la incertesa que hi ha entorn al comportament del coronavirus.

Centre Cívic La Plana Campanya Grip - 02

La campanya de vacunació antigripal s’adreça especialment a persones majors de 65 anys o d’altres que tenen un alt risc de complicacions si pateixen grip. A Sant Andreu de la Barca hi ha unes 3.000 persones d’aquestes característiques.

Per demanar cita per vacunar-se cal trucar als telèfons  93 326 89 01  o bé el telèfon del CAP 936530099

Centre Cívic La Plana Campanya Grip - 03