98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament amplia el menjador social per a gent gran i servirà a domicili el menjar a persones dependents o amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament amplia el menjador social per a gent gran i servirà a domicili el menjar a persones dependents o amb problemes de mobilitat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca consolidarà i ampliarà aquest any el servei de  menjador social per a persones grans que presta al casal Maria Aurèlia Campmany de la ciutat.

menjador socialUna de les millores que s’han previst és que el consistori portarà a domicili el menjar a persones amb dependència o mobilitat reduïda.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que amb aquesta mesura ‘s’assegura que aquestes persones, que sovint viuen soles, fan un menjar saludable cada dia”.

El servei de menjador del casal de la gent gran compleix un altre objectiu, segons l’alcalde: el de contribuir a la socialització de les persones grans.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també ha posat en marxa una prova pilot que preveu ampliar les beques de menjador als alumnes de secundària.