98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament es reuneix amb la Delegació del Govern per sol·licitar ajuts pels aiguats de l’agost

L’Ajuntament es reuneix amb la Delegació del Govern per sol·licitar ajuts pels aiguats de l’agost

La responsable de la Unitat de Protecció Civil de la Delegació del Govern a Catalunya, ha explicat als representants de l’Ajuntament possibles línies d’ajuts, els terminis per acollir-se’n i a quin tipus de persones s’adrecen.

Reunió Ajuntament - Delegació GovernL’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, s’ha reunit (aquest matí de dimarts) amb la cap de la Unitat de Protecció Civil de la Delegació del Govern a Catalunya, Mari Carmen Raposo, per valorar les línies d’ajut a les que es pot acollir l’Ajuntament per minimitzar els danys provocats pels aiguats del passat 17 d’agost.

La responsable de la Delegació del Govern ha explicat als representants de l’Ajuntament possibles línies d’ajuts, els terminis per acollir-se’n i a quin tipus de persones s’adrecen.

Llorca ha recordat que la d’avui ha estat una primera presa de contacte amb la Delegació del Govern i ha anunciat que demanarà una reunió amb el president de la Diputació  i amb el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, per sol·licitar possibles ajuts d’aquestes administracions.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar el 31 d’agost una partida extraordinària de 250.000 euros per fer front a les despeses derivades dels efectes dels aiguats.

D’altra banda l’Oficina d’atenció a les persones afectades pels aiguats continua operativa aquesta setmana recollit informació i dades dels veïns afectats.

Durant la primera setmana de funcionament mig centenar de persones s’han adreçat a l’Ajuntament per comunicar les seves afectacions.