98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament publica un ban especial adreçat als nens i nenes

L’Ajuntament publica un ban especial adreçat als nens i nenes

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reconeix l’esforç dels nens i de les nenes durant el confinament

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha dictat un ban adreçat als nens i a les nenes de la ciutat on els agraeix el seu esforç, reconeix la seva ajuda i els demana que siguin una “vitamina”·pels grans amb les seves trucades i amb les seves videoconferències.

Al ban, l’alcalde destaca la responsabilitat dels més petits de la ciutat respectant l’estat d’alarma i el conseqüent confinament i el seu esforç fent les feines escolars a casa i ajudant als seus pares en les tasques domèstiques.

A la seva comunicació, l’alcalde també agraeix a tots els nens i a totes les nenes el seu ajut per lluitar contra el COVID19 i “el seu esforç per rentar-se les mans moltes vegades al dia amb aigua i sabó” i reconeix la seva valentia i compromís “ajudant a superar aquesta situació”.

L’alcalde també autoritza amb el seu ban al ratolinet Pérez a desplaçar-se per la ciutat per anar a casa dels nens als que se’ls hagi caigut una dent per poder deixar un regal, sempre que ho faci protegit amb guants i mascareta.

ban nens