98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament presenta l’ambiciós projecte per transformar l’accés a Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament presenta l’ambiciós projecte per transformar l’accés a Sant Andreu de la Barca

Un projecte basat en tres eixos, creació d’habitatge, l’activitat econòmica i la millora de l‘espai públic on es preveu la construcció de 350 habitatges públics.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol impulsar la transformació de l’accés a la ciutat i de l’antiga carretera Nacional 2.

L’alcaldessa Ana Alba acompanyada dels tres presidents d’àrees; la  presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, Maite Navas; el president de l’Area de Serveis generals, planificació i economia, Juan Pérez i el president de de l’Àrea de serveis a la ciutadania i polítiques socials Juan Pablo Beas.

L’objectiu, segons ha destacat el consistori és millorar la continuïtat urbana convertint la carretera en una avinguda urbana i cívica; reforçar el corredor verd que connecta el riu amb la muntanya; crear noves zones verdes i d’equipaments públics; i la construcció de més de 350 habitatges públics.