98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament posa en marxa un programa per ajudar a 14 joves en la seva reinsersió educativa i laboral

L’Ajuntament posa en marxa un programa per ajudar a 14 joves en la seva reinsersió educativa i laboral

El curs s’adreça a joves d’entre 17 i 21 anys que no tenen el Graduat d’Educació Secundària amb l’objectiu és que es puguin reenganxar al sistema educatiu i millorar les seves capacitats per poder inserir-se al mercat laboral.

 

pf1 2017Des de la posada en marxa a Sant Andreu de la Barca ara fa 15 anys, més de  200 joves han aconseguit formar-se i millorar la seva situació personal. L’experiència ha estat molt positiva tal i com ha destacat l’alcalde Enric Llorca en la presentació de la nova edició.

L’alcalde Enric Llorca i el regidor de Promoció Econòmica Jan Pérez han destacat els objectius del curs que està subvencionat al 100% per l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El programa consta de  1000 hores, uns vuit mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic per aquest motiu els comerços locals també hi participen oferint contractes de pràtica.

José Antonio Peral és un dels formadors del programa PFI  i ha comentat a Ràdio Sant Andreu com motiven i ajuden als alumnes en la seva inserció laboral i formativa.

També hem entrevistat a dos dels alumnes, Edgar, Jennifer i Manuel que han començat el curs del PFI i que ha destacat que es tracta d’una segona oportunitat que cal aprofitar.