98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA L’Ajuntament posa en marxa el programa Treball i Formació per contractar a 16 persones

FEINA I EMPRESA L’Ajuntament posa en marxa el programa Treball i Formació per contractar a 16 persones

Cinc persones ja han estat contractades al desembre i 11 més ho faran aquest mes de gener dins del programa Treball i Formació.

Toni Mantis i Fina Soto tècnics de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls de les contractacions a Ràdio Sant Andreu.

14 persones ocupacioEl programa Treball i Formació és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que té com objectiu que persones en situació d’atur adquireixen una experiència laboral i alhora una formació per poder millorar la seva ocupabilitat.

 

En concret a Sant Andreu de la Barca es contractaran en total en aquest programa 16 persones en situació d’atur del col·lectius de persones en situació d’atur de llarga durada i sense cap tipus de prestació econòmica, de persones que perceben la renda garantida (5) i del col·lectiu de dones aturades de llarga durada (2). s

En la jornada laboral els participants rebran diferents accions formatives per millorar la seva qualificació professional.

Els contractes poden tenir una durada de 6 mesos i de 12 mesos.