98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament posa en marxa un programa per promoure un bon tracte a les persones vulnerables

L’Ajuntament posa en marxa un programa per promoure un bon tracte a les persones vulnerables

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha adherit a un conveni del Consell  Comarcal per promoure un bon tracte a les persones vulnerables.


És un servei que s’ha posat en marxa a través dels Serveis Socials. Està pensat per persones majors de 65 anys o qualsevol persona amb una vulnerabilitat especial. Servei que donarà recolzament als Serveis Socials, als serveis sanitaris, a serveis que atenen a les dones, centres de dies o residències.

El servei compta amb diversos professionals, com juristes, psiquiatres, metges gerontòlegs o treballadors socials.  El que diferencia aquest nou servei amb el que ja hi havia a Serveis Socials és que va més enllà de l’usuari i dona també servei als professionals que estan atenent a aquestes persones en situació de vulnerabilitat. Aquests professionals estan més informats i guiats de com poder portar aquests casos que tenen una alta complexitat.