98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament posa en marxa pantalles informatives a Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament posa en marxa pantalles informatives a Sant Andreu de la Barca

Una de les pantalles és interactiva i està situada en la Plaça de Federico García Lorca, davant del Teatre Núria Espert.

pantalles

Amb la posada en marxa de les pantalles, l’Ajuntament inicia una nova forma de comunicació i interacció amb la ciutadania.

A la plaça de Federico García Lorca, ha instal·lat una pantalla interactiva, tàctil, que ofereix informació dels comerços del municipi i de les notícies i els actes de l’agenda de la ciutat.

La pantalla informa puntualment de l’actualitat de Sant Andreu de la Barca, proporciona el temps i inclou un llistat inicial de comerços de la ciutat dividits per activitats.

Tots els comerços del municipi que vulguin aparèixer en la pantalla podran fer-ho de forma gratuïta demanant-ho a les Escoles Velles a través del correu electrònic escolesvelles@sabarca.cat indicant el nom de l’activitat, adreça i telèfon. També poden trucar per informar-se al 93 635 64 07.

De moment, el llistat inclou l’adreça i telèfon dels comerços que han autoritzat la seva publicació i  en una segona etapa, es donarà llibertat als comerços per a que incorporin més dades i, fins i tot, puguin actualitzar promocions i ofertes.

A aquesta pantalla tàctil interactiva, que inclou un vídeo de la ciutat i imatges del municipi, s’han afegit quatre pantalles més de caràcter informatiu, una mena de canal d’informació local. Aquestes pantalles informen de les notícies de la ciutat i de les activitats de l’agenda.

Les quatres pantalles estan situades, dos al Mercat Municipal, una al Centre Cultural Aigüestoses i la quarta al Complex Esportiu L’11.

Totes les pantalles compten amb wifi-sab i la tàctil inclou codis QR per a descarregar informació al mòbil.