98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa en la reunió anual de l’OMS a Copenhaguen

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa en la reunió anual de l’OMS a Copenhaguen

L’alcalde Enric Llorca oferirà una conferència per explicar el paper de les ciutats per promoure la salut de les persones.

Enric LlorcaSant Andreu de la Barca participa  a la reunió anual organitzada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que tindrà lloc a la ciutat danesa de Copenhaguen del 16 al 19 de setembre.

A aquesta trobada hi participen representants ministerials de 54 països de la Unió Europea i Sant Andreu de la Barca és la ciutat convidada per explicar la seva experiència en matèria de salut pública.

L’alcalde Enric Llorca pronunciarà  el 17 de setembre la conferència “Les ciutats, laboratori per aplicar polítiques per millorar la salut dels ciutadans”

Sant Andreu de la Barca és un municipi distingit per l’OMS com “Ciutat Saludable” per les polítiques que s’impulsen des del consistori per promoure la salut dels ciutadans i forma part de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables.

A la seva conferència, que tindrà lloc dimarts, l’alcalde destacarà el paper de les ciutats com a laboratori per implantar polítiques saludables per als seus ciutadans.