98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament ofereix nous contractes en pràctiques per a joves amb estudis superiors

L’Ajuntament ofereix nous contractes en pràctiques per a joves amb estudis superiors

Es tracta de la segona edició d’aquest pla que s’adreça als joves que tot just acabin de finalitzar la seva formació superior i pretén afavorir als joves perquè puguin començar a fer el seu currículum professional.

ajuntamentL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca contractarà una desena de nois i noies amb estudis superiors, graus universitaris i cicles formatius, que podran tenir la seva primera oportunitat laboral a l’administració local.

Aquesta línea d’actuació vol ajudar  a disminuir elevat percentatge de persones joves que estan en situació d’atur, tot i haver obtingut una titulació reglada o laboral que l’habilita per accedir al mercat de treball.

Per poder accedir aquesta actuació els joves han d’estar inscrit en el Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

L’any passat l’Ajuntament ja va contractar 10 joves del municipi amb aquest programa, que d’aquesta manera van tenir la primera oportunitat d’exercir la seva titulació, treballant a diferents dependències municipals.

Més informació al Departament de  Promoció Econòmica situat a Les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca.

Requisits que han de complir les persones candidates
 
Estar empadronat o empadronada a Sant Andreu de la Barca
Estar en possessió d’un títol universitari, de formació professional de grau mitjà o superior, de títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat
Que la formació s’ajusti a algun dels perfils dels contractes que es faran a l’ajuntament
Menys de 30 anys a 1/11/2017
No haver treballat anteriorment amb contracte en pràctiques més de 2 anys
Estar inscrit a Garantia Juvenil abans de l’1/11/17, el que suposa:
No haver treballat en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol•licitud.
No haver rebut accions educatives ni formatives en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol•licitud >>> Informació i inscripció a Garantia Juvenil a l’enllaç http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/
 
Que cal fer per preinscriure’s al programa “Contractes en pràctiques a l’ajuntament”?
>>> Anar a aquest enllaç i omplir el qüestionari online: [j.mp/SABpractiquesGJ17]j.mp/SABpractiquesGJ17 abans del 20 d’octubre.