98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – L’Ajuntament ofereix ajuts a les empreses que contractin a persones de Sant Andreu de la Barca

FEINA I EMPRESA – L’Ajuntament ofereix ajuts a les empreses que contractin a persones de Sant Andreu de la Barca

Maria Lladó, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Foment de l’Ocupació i Toni Mantis, tècnic de Promoció Econòmica a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca han coment els objectius i requisits del programa.

empresaL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca inicia la quarta  edició del Sant Andreu Avança per l’Ocupació  oferint subvencions per a empreses que contractin persones del municipi.

L’ajut que s’ofereix a les empreses de Sant Andreu de la Barca es d’uns 800 € al mes  de mitjana durant els primers 12 mesos de contracte per jornada laboral completa.  Des de la posada en marxa d’aquest programa molts ciutadans han aconseguit feina i un 75% segueixen treballant a l’empresa després del periode subvencionat.
En total l’Ajuntament hi destina uns 75.000 euros amb fons propis.

Les persones a contractar han de portar com a mínim sis mesos empadronades al municipi, i estar registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Martorell com a demandants d’ocupació no ocupades i a la Borsa de Treball de la Regidoria de Promoció Econòmica.
Es prioritzaran els col·lectius amb dificultats: menors de 30 i majors de 45 anys, dones, aturats de llarga durada i persones amb discapacitat