98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament obre el termini per optar una beca de menjador

L’Ajuntament obre el termini per optar una beca de menjador

Els ajuts es poden demanar fins al dia 11 d’octubre ja sigui de manera presencial o bé a través de la web municipal (www.sabarca.cat).

menjador - copiaL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert aquesta setmana el termini per optar a una beca menjador, a la que poden accedir els alumnes matriculats a primària i secundària obligatòria de la ciutat que compleixin una sèrie de requisits.

L’any passat el consistori va reservar per aquest concepte 98.331 euros i se’n van beneficiar gairebé 200 nens. Aquesta és una partida oberta que l’Ajuntament pot ampliar en funció de les necessitats.

 

QUI ÉS POT BENEFICIAR?

Per poder beneficiar-se d’aquests ajuts, els alumnes han d’estar empadronats a Sant Andreu de la Barca i matriculats en ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil, a centres educatius del municipi sufragats amb fons públics.

QUE CAL ACREDITAR?

Els sol·licitants han d’acreditar, entre d’altres coses, una renda per càpita anual que no sigui superior als límits de renda que s’estableix a la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador del Consell Comarcal del Baix Llobregat pel present curs i estar al corrent de les obligacions tributàries.

ON S’HA DE DEMANAR?

Els ajuts es poden demanar fins al dia 11 d’octubre ja sigui de manera presencial o bé a través de la web municipal (www.sabarca.cat).