98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament millorarà l’accessibilitat del barri de Can Prats

L’Ajuntament millorarà l’accessibilitat del barri de Can Prats

Les millores  s’executaran en tres fases i comptarà amb el consens dels veïns i  s’eliminaran de les voreres els pals de serveis que hi ha actualment, reordenant l’aparcament i facilitat la mobilitat dels veïns.

09/11/15 zona can prats antes remodelacion

El projecte, que ha començat a elaborar el consistori, afecta a la zona que va des del carrer del Doctor Fleming cap a la muntanya i suposarà la millora de carrers com ara el Tomàs Vives o Mossèn Playà.

L’actuació es farà en tres fases durant el present mandat, donat l’elevat cost econòmic, i suposarà l’eliminació dels pals de serveis, com els del telèfon o la llum, que encara hi ha a aquesta zona de la ciutat i no estan soterrats, o endreçar l’aparcament.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha avançat que “un cop el projecte estigui redactat el presentarem als veïns i veïnes del barri perquè puguin fer les seves aportacions i consensuar l’actuació, una de les més importants de les que s’han fet a la zona”.

Llorca ha dit que “aquest és el primer pas que donarem per fer un govern més participatiu i que també tindrà la seva repercussió en l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) per aquest mandat”.

Font:Ajuntament Sant Andreu de la Barca