98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca manté activat el seu pla d’emergències

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca manté activat el seu pla d’emergències

Suspeses les activitats a l’aire lliure i parcs tancats com a conseqüència del temporal Glòria

infografies_ventades_TOTS_pages-to-jpg-0001L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca informa que manté activat el seu Document Únic de Protecció. Civil Municipal (DUPROCIM) per fer front a possibles conseqüència del temporal de vent Glòria, que afecta Catalunya des d’ahir dilluns.

Des d’aquesta data i com a mesura de prevenció, l’Ajuntament manté tancats els parcs i jardins, no es pot accedir a les zones forestals i es recomana no fer desplaçaments innecessaris.
A més, es fa un control exhaustiu de la situació dels guals i dels punts inundables.

Durant les darreres hores s’han registrat alguns incidents com a conseqüència dels efectes del fort vent, com la caiguda d’alguns arbres a zones públiques i privades.

Els serveis municipals atenen durant tot el dia les incidències que es puguin registrar per garantir la normalitat a la ciutat.

Davant d’aquesta situació l’Ajuntament recomana evitar els desplaçaments, treure tot tipus d’elements de terrasses i balcons que puguin volar i prestar atenció en el moment d’anar pel carrer al mobiliari urbà o arbres que puguin representar un perill per caiguda.