98.0 fm En directe Signal
Home / 12 FIRA PRIMAVERA / L’Ajuntament lliura les Medalles al Mèrit Empresarial 2024 de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament lliura les Medalles al Mèrit Empresarial 2024 de Sant Andreu de la Barca

CalmesaEurointer, l’empresari Lluís Giralt i La Esquinita del Mojito han estat els guardonats de la nova edició on el consistori vol reconèixer la feina i la professionalitat d’empreses i comerços que hi han apostat per Sant Andreu de la Barca com a eix del seu desenvolupament.

Com a novetat, en aquesta edició s’ha lliurat el Premi a la trajectòria i reconeixement a l’arrelament a comerços i empreses a Sant Andreu de la Barca que han ajudat al desenvolupament a l’economia local. L’edició 2024 ha estat reconeguda la Fundació OBA

L’acte s’ha celebrat al Teatre Núria Espert el dimarts 28 de maig en el marc de la Fira de la Primavera i ha comptat amb la presència de l’alcalde Marc Giribet, la vicepresidenta del Govern de la Generalitat en funcions, Laura Vilagrà a més d’empresaris i regidors del consistori.

 

CALMESA

Una empresa familiar de Sant Andreu de la Barca especialitzada en la fabricació d’estructures metàl·liques de grans dimensions. Ubicada al Polígon Nord Est (sector 10). CALMESA ha crescut durant aquests anys,  gràcies a la seva professionalitat i les ganes de fer una empresa cada vegada més competitiva. L’empresa també participa en operacions internacionals, exportant els seus productes a diferents mercats arribant a més d’una desena de països d’Europa, Orient Mitjà, centre i  el sud D’Amèrica Destaca el departament d’enginyeria que està format per professionals qualificats i en formació contínua.  CALMESA té una àmplia experiència en el sector i ofereixen als seus clients la solució més apropiada a les seves necessitats. Un equip que treballa amb el programari més avançat i que també compta amb departaments de construcció i muntatge.

LLUÍS GIRALT

Gerent i Administrador únic de LOOK THE BRAND SL Publicitat i estudis de mercat, PARK TRUCK, SL  Emmagatzematge i activitats afins al transport i RENTAT CISTERNES CTW , SL Serveis a edificis i activitats de jardineria

Luis Giralt és un empresari i ciutadà local que sempre ha apostat pel municipi en els seus projectes des de 1968 en que va posar a en marxa CTW services amb un hostal i una benzinera que donava servei als viatgers  que passaven pel municipi. El 1973 va posar en funicionament el primer tren de rentat de la comarca i el 1978 el va ampliar als camions. El 1987 va iniciar el rentat manual  dels interiors de cisternes  de camions, sent la primera empresa  a Catalunya en desenvolupar aquesta activitat.

 

EUROINTER

Establiment de Sant Andreu de la Barca que es dedica a la venda de tot tipus de recanvis per a l’automoció. Des de els anys 80 a la ciutat, un negoci. Negoci amb àmplia tradició de venda al municipi, i que està gestionat per la segona generació. Una bona notícia que empreses i negocis aconsegueixin aquest relleu generacional i continuar amb els projectes.

Eurointer compta amb una gran experiència professional i la bona salut del negoci ha fet que hagin canviat d’ubicació dins del municipi per continuar oferint es servei de gran qualitat i atendre a les peticions dels seus clients.

 

 

LA ESQUINITA DEL MOJITO

Un espai on podem reviure un ambient molt cubà. La Esquinita del Mojito s’ha convertit en una referencia de la restauració local. La Esquinita del Mojito és un restaurant situat a Sant Andreu de la Barca que porta l’autèntic sabor de Cuba. Aquest establiment destaca per la seva gastronomia cubana i caribenya, fusionada amb elements de la cuina espanyola, especialment en les tapes. A més de la seva variada oferta culinària, inclou còctels clàssics i innovadors, com mojitos i pinyes coladas, elaborats amb molta cura.
El restaurant ofereix un ambient acollidor, ideal per a gaudir en família o amb amics, i organitza esdeveniments  amb música en directe. Els mojitos, les pinyes colades, les hamburgueses com la clàssica, la Esquinita o la Guajira no hi poden faltar com tampoc els entrepants Cubanito o el Cabaret, o la famosa tabla cubana. I de postres, no ens podem oblidar del dulce de Leche chesscake

 

 

FUNDACIÓ OBA

Com a novetat, en aquesta edició s’ha lliurat el Premi a la trajectòria i reconeixement a l’arrelament a comerços i empreses a Sant Andreu de la Barca que han ajudat al desenvolupament a l’economia local.
La primera d’aquestes distincions i reconeixements és per a FUNDACIÓ OBA, la fundació Organisme Benèfic Assistencial (OBA) va ser fundada pel beat Dr. Pere Tarrés i del Dr. Gerard Manresa, amb la finalitat d’atendre malalts que patien la tuberculosi i que no eren atesos per la sanitat pública. l’Orientació actual de la Fundació OBA manté viu l’esperit dels seus fundadors, que consisteix en servir els qui més ho necessiten a través de l’atenció i la cura de les persones en situació de vulnerabilitat.