98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament iniciarà les millores dels parcs de Sant Andreu de la Barca per fer uns parcs més sostenibles i amables

L’Ajuntament iniciarà les millores dels parcs de Sant Andreu de la Barca per fer uns parcs més sostenibles i amables

Les millores aniran molt més enllà dels espais de jocs i també milloraran els accessos als parcs per fer un entorn molt més amable i sostenible.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca durà a terme diverses actuacions en diferents parcs de la ciutat que comptarà amb la renovació dels espais de jocs adreçats als infants i el seu accès.

La presidenta de l’Àrea de Planificació territorial, Urbanisme i Obres d’infraestructures Maite Navas ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu.

Durant l’any 2021 es va fer una auditoria dels espais de joc del municipi per tal d’inventariar les àrees de joc i el mobiliari.  Un cop coneguda la situació real dels 40 parcs de Sant Andreu de la Barca, el consistori ha posat en marxa un projecte de millores.

Segons ha informat la regidora Maite Navas a l’entrevista a Ràdio Sant Andreu es començarà a actuar en set parcs amb un pressupost de 391.826 euros.

1-ESPAI DE JOC: MARTÍ I POL
2. ESPAI DE JOC: MARIANA PINEDA
3. ESPAI DE JOC: ROSALIA DE CASTRO
4
. ESPAI DE JOC: C. PERÚ
5. ESPAI DE JOC: SALVADOR ESPRIU
6. ESPAI DE JOC RAMÓN JOSEP PLA
7. ESPAI DE JOC: PLAÇA DE CLARA CAMPOAMOR

Les reformes aniran molt més enllà de la zona de joc segons ha comentat Navas “es farà una remodelació també de l’entorn del parc”. El consistori busca un model de parcs “més sostenibles, més amables i més naturalitzats”. La regidora d’Urbanisme recorda que s’aposta per “uns parcs dignificats per la ciutadania i que aposti per la socialització”.
Cada parc disposarà d’una zona de jocs diferents i les millores començaran aquest 2022. Després d’aquesta primera actuació s’anirà fent millores a la resta dels parcs de Sant Andreu de la Barca.