98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament habilita un servei especial d’atenció a les persones amb discapacitat durant la Festa Major

L’Ajuntament habilita un servei especial d’atenció a les persones amb discapacitat durant la Festa Major

Xavier Pla, regidor de Protecció Civil a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat els detalls d’aquest servei a Ràdio Sant Andreu.

Amb la finalitat que totes les persones puguin gaudir de la Festa Major, amb independència de les seves facultats o característiques, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca dóna aquest any un pas més enllà i posarà en marxa un servei d’atenció integral a les persones amb algun tipus de discapacitat durant aquests dies.

A les darreres convocatòries ja s’havia reservat una zona a prop de l’escenari principal perquè les persones amb discapacitat poguessin estacionar el seu vehicle i durant l’arribada dels Reis Mags es reserva també un espai especial a prop de l’escenari perquè les persones que, per exemple, es mouen en cadira de rodes no tinguessin problemes per poder veure l’espectacle.

Enguany, l’Ajuntament i el cos de Protecció Civil, que és totalment voluntari, donen un pas més endavant i posaran en marxa un servei especial d’atenció a aquestes persones.

Per poder gaudir d’aquest servei, les persones interessades només s’han d’adreçar als responsables de Protecció Civil a la carpa que es col·locarà a l’extrem de l’avinguda Constitució més proper al CAP i sol·licitar l’ajuda per la qual no cal fer reserva prèvia i és totalment gratuïta.