98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament dóna suport a les 83 famílies afectades per l’incendi d’un pàrquing del barri de la Solana

L’Ajuntament dóna suport a les 83 famílies afectades per l’incendi d’un pàrquing del barri de la Solana

El diumenge 23 d’octubre es va produir un incendi al barri de la Solana que va afectar a cinc comunitats, dels carrers del Doctor Vila i Riera Canals.

L’incendi que ha afectat l’aparcament que hi ha al carrer de la Riera Canals amb un total de 83 famílies afectades, que no poden fer servir l’aigua per la situació en que han quedat les canonades de l’edifici.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, es va reunir amb els veïns afectats per poder conèixer la seva situació i les seves necessitats.

Arran d’aquestes reunions, s’ha establert un protocol d’emergència que passa per habilitar cabines sanitàries, amb urinaris i rentamans, al carrer Doctor Vila, i les famílies afectades podran fer servir les dutxes del complex poliesportiu de l’Onze, durant el seu horari habitual (de 7 hores a 23.30 hores), i les del poliesportiu Josep Pla. En aquest cas es podran fer servir de 18 hores a 22.30 hores, quan no hi ha activitat lectiva al centre.

L’estacionament regulat dels carrers Sant Felip Neri i Guatemala serà lliure per als afectats pel sinistre.

Algunes de les famílies amb necessitats especials tindran allotjament d’emergència a hotels de la ciutat.

Tècnics municipals col·laboren amb els representants de les comunitats i els pèrits de les seves companyies d’assegurances per provar de fer una obra provisional que permeti utilitzar el servei de subministrament d’aigua fins que es faci l’obra definitiva, d’una envergadura important.

El president de l’Associació de Veïns del Barri de la Solana, Paco Gutierrez ha agraït, en el ple municipal, la ràpida intervenció del consistori.