98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’organitzarà aquesta legislatura al voltant de quatre grans àrees

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’organitzarà aquesta legislatura al voltant de quatre grans àrees

L’alcalde Marc Giribet ha comentat al ple municipal celebrat el 6 de juliol les àrees, qui les presidirà i quines regidories en formaran part.

 

Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat presidida per Miquel Ángel Abril
Incorpora les regidories d’Activitat Econòmica i Turisme (Miguel Àngel Abril), la de Comerç i Indústria (Miguel Àngel Abril) i la de Formació i Ocupació (Anna Serra).

Àrea Drets de la Ciutadania i Polítiques Socials, presidida per Eunice Martín
Incorpora les regidories de Serveis Socials (Eunice Matín), d’Educació i Infància (Anna Serra), de Cultura (Andreu Mitjans), d’Esports (Miguel Àngel Abril), de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil (Marc Giribet), de Joventut (José Javier Romero), de Salut Pública i Consum (Eunice Martín), de Gent Gran i Cooperació (Isabel Rosa Marcos), de Feminisme, Igualtat i LGTBI (Isabel Rosa Marcos).

Àrea de Serveis Generals i Govern Obert presidida per Maria Antonia Borbón
Incorpora les regidores de Govern Obert i Transparència (Xavier Vila), de Participació Ciutadana (José Javier Romero), la d’Innovació i Tecnologies (Xavier Vila), la d’Organització i Personal (Xavier Vila) i la d’Hisenda i Gestió Tributària (Maria Antònia Borbón).


Àrea de Territori i Sostenibilitat presidida per Joan Jansana.
Incorpora les regidories d’Urbanisme i Obres d’Infraestructura (Joan Jansana), de Medi Ambient, Lluita contra el Canvi Climàtic i Drets Animals (Mònica Julià), de Serveis Municipals, Espai Públic i Equipaments (Joan Jansana), de Transició Energètica i Mobilitat Sostenible (Joan Jansana), d’Habitatge (Maria Antònia Borbón) i de Control Ambiental de les activitats (Joan Jansana).