98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Minut de silenci per la mort en acte de servei de dos Guàrdies Civils a Barbate

Minut de silenci per la mort en acte de servei de dos Guàrdies Civils a Barbate

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies s’ha dirigit als ajuntaments  per a convidar-los a convocar als seus veïns i veïnes a un minut de silenci, per la cruel mort en acte de servei de dos guàrdies civils, en la localitat de Barbate, la nit del 9 de febrer, en tasques de lluita contra el narcotràfic.

En el comunicat, signat per la presidenta de la FEMP, María José García-Pelayo, s’assenyala la convocatòria “com a mostra de suport i solidaritat amb les famílies dels guàrdies civils morts i en reconeixement a la gran labor realitzada pels membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat”.

L’alcalde Marc Giribet i representants de les formacions polítiques de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i ciutadans han participat del minut de silenci. També hi ha estat present el cap de la Comandància de Barcelona, Pedro Pizarro  ha destacat que “es tracta d’una pèrdua molt gran”.

Pizarro ha destacat que “no es tracta de parlar dels  mitjans en la lluita contra el narcotràfic i si de la manca de respecte al principi d’autoritat”.