98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca renova el conveni amb l’ACSSAB amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç local

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca renova el conveni amb l’ACSSAB amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç local

Amb la signatura del conveni es continua apostant pel comerç local i potenciar actuacions i activitats conjuntes.

 

Signatura conveni Ajuntament i ACSSABL’alcalde Enric Llorca ha destacat els objectius d’aquest conveni que permet ‘realitzar activitats conjuntes, professionalitzar  l’activitat comercial a Sant Andreu de la Barca i potencinar la venda online’.

L’Ajuntament està enllestint la posada en marxa d’una plataforma digital que permetrà aplegar més d’un centenar de comerços de Sant Andreu de la Barca que mostraran els seus productes en una plataforma adreçada a la venda en línia.

En la signatura del conveni han estat presents Frederic Cardús, president de l’ACSSAB i Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica i Comerç.

Comerç al carrer 2020

 

El 2 i 3 d’octubre els comerços sortiran al carrer per mostrar els seus productes a la porta dels seus establiments

Entre les iniciatives que es duran a terme pròximament, els dies 2 i 3 d’octubre els comerços de Sant Andreu de la Barca tornaran a sortir al carrer per mostrar els productes i serveis a les portes dels seus establiments com ja es va fer al juliol. Entre les persones que comprin en els establiments que hi participin se sortejaran un val de compra de 200 euros i tres de 100 euros.

Jornada botigues al carrer - 11