98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren noves mesures per contenir la propagació de la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pren noves mesures per contenir la propagació de la pandèmia

Com a prevenció s’ha suspès el FiraJuga i es tanca el Casal d’Avis

L’alcaldessa Ana Alba, segons informa el consistori s’ha reunit avui el comitè de crisi municipal, integrat pels serveis essencials, per conèixer la situació a la ciutat i determinar les accions que es duran a terme.

D’entre les més destacades hi ha la suspensió del FiraJuga, la fira infantil que s’organitza a la ciutat adreçada als més petits, i que d’altres activitats programades, com ara els carters reials es facin a un espai obert i amb cita prèvia.

El Casal d’Avis es tancarà a partir del dia 24 de desembre i aquest es perllongarà fins al 17 de gener, quan es tornarà a estudiar la situació pandèmica per decidir si es reprèn l’activitat.

La Policia Local continuarà amb els controls a bars i restaurants per assegurar-se que es demana el passaport covid i que es compleixen les mesures que dictamini el Govern, com ara portar mascareta o respectar les distàncies socials.

La cavalcada de Reis, inicialment, es manté tal i com estava prevista per enguany, es a dir, amb un recorregut per tots els barris per evitar aglomeracions.

Una altra de les decisions preses pel govern municipal és fer per videoconferència totes les reunions del govern, inclòs el ple municipal del mes de desembre, previst pel pròxim dia 27.