98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita una nova escola bressol a la Casa Estrada

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca habilita una nova escola bressol a la Casa Estrada

Amb capacitat per a 46 infants

Casa EstradaL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha habilitat una nova escola bressol municipal a la Casa Estrada, que donarà servei a 46 nens i nenes i que permetrà cobrir tota la demanda d’aquest tipus de places que hi ha a la ciutat.

L’edifici modernista de la Casa Estrada ja va acollir una escola bressol fa anys, que va haver de tancar com a conseqüència de la baixada de la natalitat i la posterior baixada de la demanda.

Ara tornarà a acollir aules d’escola bressol després de la decisió de l’Ajuntament d’habilitar una part d’aquest edifici amb un servei d’aquestes característiques.

D’aquesta manera, el consistori garanteix a les famílies de la ciutat l’accés a una plaça d’escola bressol.

Fins ara a Sant Andreu de la Barca hi havia tres escoles bressol municipals, amb un total de 230 places, a les que ara s’afegiran les de la Casa Estrada.

Les famílies que tinguin als seus fills durant el curs escolar i que necessitin una plaça d’escola bressol es poden adreçar en tot moment a l’Ajuntament per gestionar la matrícula.

Font: Ajuntament Sant Andreu de la Barca