98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estrena compte a Instagram

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estrena compte a Instagram

Coincidint amb la celebració de la Festa Major, del 4 al 7 de setembre, el consistori ha estrenat el seu perfil a Instagram amb un concurs de fotografies.

foto instagram

Els veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca que vulguin optar a diverses entrades gratuïtes per la temporada de teatre del Núria Espert només han de penjar les seves fotos de la Festa Major al compte de l’ajuntament (@ajuntamentsab) amb l’etiqueta #fmsab15.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comença el curs amb noves eines de comunicació i perfils a les xarxes socials amb la finalitat d’afavorir la relació entre el consistori i la ciutadania i contribuir a que els veïns i veïnes de la localitat puguin participar en el dia a dia del municipi.

Amb la finalitat d’arribar amb més facilitat i immediatesa als veïns i veïnes, l’ajuntament retransmetrà en directe els plens municipals a través de la xarxa social de Twitter.

Aquesta mesura, que se suma a la retransmissió dels plens municipals en directe per  Ràdio Sant Andreu a més de les gravacions  de Sant Andreu TV a través de la web municipal, pretén contribuir a la transparència municipal i facilitar l’accés a la informació.