98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comprova l’efectivitat de la nova pantalla acústica

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca comprova l’efectivitat de la nova pantalla acústica

Memoria de gestió 2015El consistori municipal està comprovant l’efectivitat de la nova pantalla acústica de l’avinguda Argentina pel que ha fet mesuraments de soroll ambient amb la finalitat de poder comparar els resultats amb els que tenia registrats abans de la col·locació de les pantalles.

Durant 15 dies una unitat mòbil ha mesurat el soroll ambient, durant el dia i durant la nit, a aquesta zona de la ciutat.

En el marc del Pla d’acció per a la millora de la qualitat acústica, aquests mesuraments serviran per comparar el nivell sonor que hi  ha a la zona i poder comparar-ho amb el precedent.

Les pantalles acústiques tenen quatre metres d’alçada i protegeixen tot el barri de la Solana del impacte acústic que pateix la zona.

Aquestes mesures volen ajudar a definir el nivell sonor que hi ha a aquest barri de Sant Andreu de la Barca per analitzar, en la mesura del possible, fins quin punt el seu origen és el soroll que provoca el trànsit de vehicles de l’autovia A2 o bé les activitats industrials del polígon de Sant Vicenç, al terme municipal de Castellbisbal.

En funció dels resultats d’aquest estudi, així com d’altres que es puguin dur a terme, es sol·licitarà la col·laboració d’altres administracions supramunicipals, per intervenir en la millora dels factors que afecten la qualitat acústica d’algunes zones del municipi.