98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà la primera Jornada Empresarial i el lliurament de les Medalles al Mèrit Empresarial

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà la primera Jornada Empresarial i el lliurament de les Medalles al Mèrit Empresarial

Les activitats estan previstes pel dimarts 28 de maig al Teatre Núria Espert coincidint amb la celebració de la Fira de la Primavera.

A la primera Jornada Empresarial hi assistiran Agustí Puig, president de l’Associació de Polígons Industrials de Sant Andreu de la Barca Albert Castellanos, Secretari, en funcions d’Indústria de la Generalitat de Catalunya i Conseller Delegat d’ACCIÓ, Sònia Bartrés Sanuy, Responsable de Projectes de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Lluís Salvado, president del Port de Barcelona a més de l’alcalde Marc Giribet i el President de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de la Ciutat, Miquel Àngel Abril.
Després de la Jornada Empresarial es lliuraran les Medalles al Mèrit Empresari a dues indústries, un comerç i un establiment de restauració local. Enguany hi ha una novetat, un reconeixement a un establiment amb rellevància història per a la ciutat on es valorarà l’impacte continuat a Sant Andreu de la Barca sigui empresa o comerç.

 

FORMACIONS

30 de maig
CONTRACTACIÓ PUBLICA
HORARI: DE 9.30H A 11.00H
LLOC: SALA CONFERENCIES ESCOLES VELLES
Taller-Jornada sobre contractació pública per proporcionar als assistents les principals claus per afrontar amb èxit els processos de licitació pública. La sessió serà impartida per la responsable de l’Àrea Jurídica de Pimec i un expert en contractació públic.