98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Aqualia signen un acord per garantir l’accés a l’aigua potable a tots els santandreuencs

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Aqualia signen un acord per garantir l’accés a l’aigua potable a tots els santandreuencs

La dotació per a 2015 és de 5.000 euros, que assumeix íntegrament Aqualia a fons perdut, i que evitarà el tall de subministrament a les persones que no poden pagar la factura de l’aigua.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, M. Enric Llorca i el delegat de Barcelona i Girona d’Aqualia, Manel Gómez,  han signat un conveni per crear un Fons Social de Solidaritat.

Aquesta iniciativa pretén garantir l’accés a l’aigua potable als ciutadans i ciutadanes que no poden fer-se càrrec del pagament de la factura de l’aigua, amb l’objectiu de donar cobertura econòmica i evitar el tall del subministrament d’aigua potable a les persones que es troben en situació de pobresa.

La dotació per a 2015 d’aquest Fons serà de 5.000 euros i anirà a càrrec d’Aqualia a fons perdut, sense que aquest import afecti al balanç de la concessió.

conveni aqualia