98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost rècord de 32,2 M€ per 2022

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost rècord de 32,2 M€ per 2022

El ple municipal ha aprovat el pressupost del 2022 amb els vots a favor de PSC, Ciutadans i Podemos. Fem Sant Andreu ha votat abstenció en el ple celebrat el 27 de desembre.

El pressupost inicial total és de 32.247.000 euros.

 

Ràdio Sant Andreu us oferix l’àudio de les intervencions de l’alcaldessa Ana Alba, la regidora d’Hisenda Montserrat Tobella i els portaveus de Podemos, Ciutadans, Fem Sant Andreu i PSC.

 

L’alcaldessa Ana Alba ha destacat els punts més destacats  i els objectius del pressupost municipal.

Al capítol d’inversions es dediquen 3,9 milions d’euros, el que suposa un 7,2% més que el 2021. Està prevista la  la construcció d’una nova piscina d’estiu i la millora de les instal·lacions esportives de l’11.

S’incrementa la partida destinada a serveis socials en un 15%. L’Ajuntament també destinarà l’any vinent més de 8 milions d’euros als serveis destinats a la millora, el manteniment, la conservació, la gestió dels residus i el manteniment dels equipaments.  Destaca la  posada en marxa d’un servei d’intervenció ràpida per solucionar incidències a la via pública o la partida destinada a la millora dels parcs infantils, amb 600.000 euros.

 

 

La regidora d’Hisenda, Montserrat Tobella ha detallat a on aniran destinats els diners del pressupost municipal.

 

 

 

 

 

PORTAVEUS

Els portaveus dels grups polítics han analitzat els pressupostos.

Isabel Marcos, portaveu de Podemos

 

 

 

 

Xavier Pla, portaveu de Ciutadans

 

 

 

 

 

Marc Giribet, portaveu de FEM Sant Andreu

 

 

 

 

 

Juan Pablo Beas, portaveu de PSC