98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament continua redactant el nou Pla de Mobilitat amb les aportacions dels ciutadans

L’Ajuntament continua redactant el nou Pla de Mobilitat amb les aportacions dels ciutadans

Una sessió a les Escoles Velles el 15 de juny ha servit perquè els ciutadans duin la seva en la redacció del nou Pa de Mobilitat que té com a objectius com millorar la circulació a l’interior de la ciutat, fomentar l’ús del transport públic i facilitar el pas dels vianants.

Rosa Maria Asencio tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha valorat la sessió i ha comentat a Ràdio Sant Andreu  els objectius del Pla de Mobilitat.

SONY DSC

SONY DSC

El consistori ha redactat una primera versió del Pla de Mobilitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que ara vol presentar als veïns perquè aquests puguin fer una primera avaluació i proposar les seves idees.

De la sessió amb els ciutadans es valoraran les propostes per ser incloses en el pla que podria estar aprovat a finals d’any.

El Pla de Mobilitat preveu accions per als vianants, per als ciclistes, per fomentar el transport públic, garantir la seguretat dels conductors, millorar l’aparcament i promoure la seguretat vial.

SONY DSC

SONY DSC