98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament augmentarà el nombre d’habitatges socials

L’Ajuntament augmentarà el nombre d’habitatges socials

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca incorporarà 11 habitatges al seu parc social. Aquest és un recurs que es fa servir per donar cobertura a les famílies més vulnerables i amb un problema social.

Juan Pablo Beas president de l’Àrea  de Serveis a la Persona ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu.

pisosActualment, l’Ajuntament en disposa de 5 pisos d’aquestes característiques que estan ocupats.

Aquest habitatges es llogaran a propietaris particulars del municipi amb una mesura que pretén dinamitzar l’oferta de lloguer a preus assequibles del municipi i evitar que l’habitatge privat quedi desocupat.

L’altre objectiu es ajudar a les famílies propietàries d’un habitatge desocupat que poden obtenir una renda addicional amb el lloguer de l’habitatge.

D’altra banda, l’Ajuntament ha ofert una moratòria als llogaters dels 64 habitatges públics que hi ha a la ciutat.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre el termini per sol·licitar un ajut al lloguer assequible

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també informa que es poden demanar les subvencions per pagar el lloguer dels pisos de lloguer assequible de la promoció de l’Impsol al passeig del Parlament.

La subvenció, en funció dels ingressos de la unitat familiar, pot arribar als 1.800 euros l’any.  Per aquesta ocasió el consistori ha reservat una partida econòmica de 40.000 euros per fer front a aquests ajuts.

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 3 d’agost.

L’any passat 30 famílies van reunir els requisits per obtenir aquest ajut i l’import de les subvencions va de ser de 38.000 euros.