98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament aprova tramitar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat l’inici de l’expedient sobre els pagaments als càrrecs electes de l’anterior legislatura

L’Ajuntament aprova tramitar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat l’inici de l’expedient sobre els pagaments als càrrecs electes de l’anterior legislatura

Serà l’òrgan que haurà de dictaminar si part de les retribucions dels regidors amb dedicació exclusiva i el règim d’assistències de l’ex-alcalde  Enric Llorca durant l’anterior legislatura es van fer dins de la legalitat.

L’Ajuntament  de Sant Andreu de la Barca, durant la celebració del ple extraordinari el 14 de febrer, ha aprovat per unanimitat tramitar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat l’inici de l’expedient sobre els pagaments als càrrec electes de l’anterior legislatura.

La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya és l’únic òrgan que té la potestat d’emetre un dictamen vinculant sobre aquesta qüestió després de l’informe d’Antifrau arran de la denúncia dels fets per part de FEM Sant Andreu.

En el ple extraordinari també es va anunciar que els quatre regidors i regidores afectats dipositaran voluntàriament la quantitat de diners especificada en l’informe de secretaria fins que existeixi la  resolució per part de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

Ràdio Sant Andreu us ofereix un reportatge resum del punt del ple municipal que va ser aprovar per uanimitat per PSC, FEM Sant Andreu, Ciutadans i Podemos.