98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament aprova el Pla Normatiu municipal i el Pla anual de contractacció del 2024

L’Ajuntament aprova el Pla Normatiu municipal i el Pla anual de contractacció del 2024

El Pla Normatiu compta amb 21 ordenances i reglaments on s’han afegit sis de noves respecte l’any 2023 i el Pla anual de contractació suma 88 contractes.


El Ple Municipal ha aprovat el Pla Normatiu que inclou el de Transparència i Administració digital, el Reglemant de Participació  Ciutadana, el Reglament funcionament LABSAB, o l’ordenança Civisme i convivència ciutadana. El punt ha estat aprovat per tots els partits excepte Vox que s’ha abstingut.

El Ple també ha aprovat el Pla anual de contractacció del 2024, un punt aprovat per l’equip de govern  (Fem Sant Andreu i En Comú Podem) i Som Sant Andreu. PSC, Vox i Partit Popular han votat abstenció.

El Pla anual de contratació inlou 88 contractes previstos pel 2024 que corresponen entre d’altres  a 19  contractes a Serveis municipals, espais publics i equipaments, 18  a Innovació i tecnologia, 16 a urbanisme i 4 l’àrea de desenvolupament econòmic.

El regidor de Govern Obert,  Transparència i Organització, Xavier Vila  ha donat detalls dels dos punts del plenari.