98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’actriu Ana Fernández i el pallasso Marcel Gros iniciaran la nova temporada del Teatre Núria Espert

L’actriu Ana Fernández i el pallasso Marcel Gros iniciaran la nova temporada del Teatre Núria Espert

L’actriu representarà el 25 de gener l’obra ‘El lunar de lady Chatterley’ a les 20h i el pallasso Marcel Gros portarà l’espectacle familiar ‘Planeta M.Art’ el 26 de gener a les 12h.

Ferran Campmany, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu l’inici de la nova temporada del Teatre Núria Espert.

 

Tetare núria espert inici temporada 2020

 

EL LUNAR DE LADY CHATTERLEY amb Ana Fernández

ana fernandezDissabte 25 de gener a les 20.30h 

Preus: 18,00 € anticipada, 20,00 € a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle

Inspirada en la protagonista de ‘El amante de Lady Chatterley’ de D.H. Lawrence

Davant un tribunal composat només per homes, Constance Chatterley es defensa d’una demanda presentada pel seu marit, Sir Clifford Chatterley.

Prescindint d’advocats que parlin en el seu nom, Lady Chatterley pren el control de la seva defensa i en el seu vibrant discurs ens arrossega, qüestiona les nostres conviccions, ens provoca, ens diverteix. I ens fa descobrir, amb la seva intel·ligència caòtica i creativa, el seu món personal, les seves passions, la seva visió particular de l’ésser humà. I sobretot, de l’home; dels homes.

Una dona a l’avantguarda del seu temps que ens dóna una lliçó de coratge i determinació per explicar la seva veritat.

Espectacle en castellà.

Durada: 70 minuts

COMPRAR ENTRADES

 


PLANETA M.ART Amb Marcel Gros
marcelDiumenge 26 de gener a les 12h 
Preus: 8,00 € anticipada, 10,00 € a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle

El protagonista ha perdut l’avió, també se li ha acabat la bateria del seu dispositiu mòbil i no es pot comunicar… està desesperat. Però de cop i volta una lletra voladora l’acompanyarà a visitar un planeta imaginari a través de la porta que transporta.

Donarà corda als records i farà rodar la roda del temps. Trobarà un conte xinès, un ninot de neu, la casa i el carrer on vivia quan era petit, cançons, objectes, dibuixos… que el portaran per sons, olors i imatges que faran que es trobi tan bé que sempre voldrà tornar al Planeta M. Art.

Espectacle en català recomanat per a públic a partir de 3 anys.

Durada: 50 minuts

COMPRAR ENTRADES