98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’ACSSAB sortejarà aquest dijous en directe a Ràdio Sant Andreu els 1.000 euros de la campanya ‘El teu ticket el teu regal”

L’ACSSAB sortejarà aquest dijous en directe a Ràdio Sant Andreu els 1.000 euros de la campanya ‘El teu ticket el teu regal”

Aquest dijous, 28 d’octubre,  l’Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca sortejarà a partir de les 10 del matí, 1.000 euros en la nova campanya del “El teu tiquet, el teu regal”.

Hi haurà un únic guanyador/a que s’endurà de premi 1.000 euros en vals de compra per poder gastar en un sol dia als establiments associats a l’ACSSAB. Per fer efectives les compres podrà recórrer els carrers de Sant Andreu de la Barca en un hummer fúcsia el 6 de novembre.
Per poder participar calia omplir els tiquet de compra amb el nom, cognoms, telèfon, el segell de l’establiment i dipositar el tiquet en les urnes distribuïdes en els comerços participants.

Frederic Cardús, president de l’ACSSAB ha donat tots els detalls del sorteig d’aquest dijous que Ràdio Sant Andreu emetrà en directe.