98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’ACSSAB ret un homenatge a Brauli Ruíz

L’ACSSAB ret un homenatge a Brauli Ruíz

A través de les xarxes socials demana als comerciats que col·loquin un llaç negre amb el missatge ”Per tu Brauli’ en record a qui va ser  dinamitzador comercial de l’agrupació de comerciants.

Frederic Cardús, president de l’ACSSAB ha recordat a Ràdio Sant Andreu la figura del dinamitzador comercial.

BRAULI

L’ACSSAB  ha emès un comunicat per mostrar el condol per la mort de Brauli Ruiz.
“Des de l’Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (Acssab) hem d’informar que el nostre company Braulio Ruiz Salguero, ens ha deixat.
El Brauli ha estat una persona involucrada, amb una gran dedicació i trajectòria professional amb el teixit social i comercial de la nostra ciutat.
L’agrupació perd un membre molt valuós per la nostra entitat, en el seu inici amb un projecte personal com Apeudecasa, i després gràcies al seu esforç, talent i passió desenvolupant la figura del nostre dinamitzador comercial, figura clau en els últims anys per l’agrupació.
Deixa un forat molt gran, una gran família, companys i amics que mai t’oblidaran.
Et trobarem molt a faltar.
Descansa en pau.”

 

Brauli Ruiz - ACSSAB

 

Brauli Ruiz era director del projecte comercial “A peu de casa” i des de l’any 2016 realitzava també les tasques de dinamitzador de l’ACSSAB  (L’Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca).

Durant un temps també va formar part de la història de la ràdio a Sant Andreu de la Barca, especialment a l’època  d’Estudi 79.  Ràdio Sant Andreu ha realitzat un reportatge recordant el seu perfil personal i professional.

sorteig acssab