98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El LabSAB comença a fabricar màscares i viseres de protecció amb impressores 3D per al personal sanitari

El LabSAB comença a fabricar màscares i viseres de protecció amb impressores 3D per al personal sanitari


L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca informa que ha començat a fabricar màscares i viseres de protecció per al personal sanitari dels ambulatoris i de les residències de la ciutat.

LABSAB MASCARETES

 

La fabricació d’aquestes mascaretes es fa al laboratori de noves tecnologies de la ciutat, que compta amb impressores 3D.

El laboratori de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca hi ha dues impressores 3D que triguen entre dues hores i mitja i sis hores i mitja en fer cada peça.

Cada voluntari que vulgui participar de forma altruista i voluntària es pot posar en contacte amb l’Ajuntament mitjançant l’adreça participa@sabarca.cat.

L’Ajuntament s’encarrega del lliurament del material i de la recollida a casa dels makers de les viseres com ja succeeix amb el mig centenar d’homes i dones de la ciutat que cusen a casa seva mascaretes i protectors pel cap del personal sanitari de la ciutat.

En només quatre dies aquestes persones han cosit més de 4.000 mascaretes i mig centenar de barrets.

Mascaretes Sant Andreu de la Barca