98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / La Xarxa dedica un article a Ràdio Sant Andreu en la seva pàgina web

La Xarxa dedica un article a Ràdio Sant Andreu en la seva pàgina web

Enllaç a l’article 

Foto_RSA

La  web de La Xarxa de Comunicació Local (www.laxarxa.com) estrena la secció “Fem Xarxa”  per conèixer una mica millor les ràdios i les televisions locals adherides.

L’objectiu és difondre la trajectòria d’aquests mitjans i també les seves singularitats a nivell d’equip, programació i instal·lacions. Aquest apartat també es fa ressò de l’ús que fan aquests mitjans de La Xarxa.
Ràdio Sant Andreu és la protagonista d’aquest primer espai amb un article on destaquen els  orígens de l’Emissora Municipal ”Ràdio Sant Andreu va iniciar les seves emissions regulars com a emissora municipal l’abril del 1990, tot i que els orígens de la ràdio local se situen l’any 1983, quan es va crear la societat STUDIO-79, que va mantenir la seva activitat fins al 1988”.

També destaquen l’aposta per les noves tecnologies ”però segurament el canvi més important ha estat el que ha permès a l’emissora arribar a l’audiència a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, ja que des del 2005 les emissions de Ràdio Sant Andreu es poden seguir a través del web www.radiosantandreu.com.”

Sobre la programacio La Xarxadestaca l’oferta informativa i musical de la graella de Ràdio Sant Andreu amb programes com D’Avui Mateix amb Vicenç Comajuncosas, el magazín Via directa i  ”’ La butaca indiscreta’ Hysteria’. Els dos últims, dirigits i presentats per Juan Pablo Beas i per Satur Rodríguez respectivament, han esdevingut amb el pas dels anys dos dels referents de l’emissora”.

La Xarxa també ha dedicat un apartat al magazín Via Directa on detaquen les  ”més de 1.700 edicions d’un programa donen per a molt. Més de 3 mil hores de directe per repassar, analitzar i aprofundir en la vida del poble, amb la mirada posada també en la salut, la cultura, el medi ambient… són un bagatge que qualsevol periodista voldria acumular. I això és el que el magazín ‘Via directa’ ha suposat per al seu director i presentador, Jordi Milian, vinculat a la ràdio des dels 16 anys”.

http://www.laxarxa.com/media/local/noticia/via-directa-dues-hores-diaries-en-contacte-amb-l-actualitat-local

 

Recentment La Xarxa ha fet el lliurament a Ràdio Sant Andreu d’una reproducció del Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Comunicació de Proximitat.  Aquest guardó,  concedit a La Xarxa i fet extensiu a les 216 ràdios i televisions locals adherides, entre les quals es troba Ràdio Sant Andreu, premia “la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat”.