98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / La Volta Ciclista a Catalunya passa aquest diumenge per Sant Andreu de la Barca

La Volta Ciclista a Catalunya passa aquest diumenge per Sant Andreu de la Barca

L’inspector de Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat ha comentat  a Ràdio Sant Andreu les incidències de trànsit que es produiran aquest diumenge.

Volta_Ciclista_a_Catalunya_Logo.svg_-560x360El proper diumenge dia 26 de març de 2017 la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sant Andreu de la Barca. El pas de la prova per la població està previst sobre les 11:40 hores i les 11:50 hores

La 97a Volta Ciclista a Catalunya, és una prova esportiva en la que hi participen equips ciclistes de primera fila en el panorama internacional. Es preveu una assistència de 25 equips, amb un total de 200 ciclistes aproximadament.

Itinerari: Martorell >N-IIa >Ctra. de Barcelona>Rector Joanic>Pallejà

Aspectes a tenir en compte durant el pas de la prova per Sant Andreu de la Barca:

Es tracta d’una prova en la qual els corredors mesuren la seva preparació de cara a afrontar les proves més importants del calendari internacional, per aquest motiu, perquè es tracta de la última etapa de prova i perquè el traçat gairebé no té desnivell fan que transcorri de forma molt ràpida.

A partir de les 11:00 hores els conductors que vulguin circular per la N-IIa, Carrers Ctra. de Barcelona, Rector Joanico es trobaran diferents desviaments duts a terme per no interferir en el pas de la prova.  Arribat el punt també es poden trobar talls totals de trànsit.

Efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil s’encarregaran de la seguretat de la prova.