98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Sismica Race de Sant Andreu de la Barca celebrarà el 25 de febrer l’edició més ambiciosa

La Sismica Race de Sant Andreu de la Barca celebrarà el 25 de febrer l’edició més ambiciosa

La prova es disputarà el diumenge 25 de febrer a l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca i formarà part del Campionat de Catalunya de Trail.

Organitzada pel Club d’Atletisme de Sant Andreu de la Barca compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Federació Catalana d’Atletisme.

La sala de plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha estat l’escenari de la presentació que ha comptat amb la presència dels organitzadors del Club d’Atletisme Sant Andreu, l’alcalde Marc Giribet i el regidor d’Esports Miquel Àngel Abril i la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme Mercè Rosich.


Enguany se celebra la setena edició i hi ha novetats pel fa al circuit de la trail santandreuenca.

La cursa  amb dues modalitats de 24 km i 10 km, compta el suport de 74 voluntaris que ajudaran en tot moments als corredors participants i vetllaran per l’èxit de la prova esportiva.  Un any més la Sísmica Race tindrà la seva vessant solidària, inclusiva i sostenible.