98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La santandreuenca Sofia Lasheras guardonada en els Premis Nacionals de Dansa Ciutat de Castelló

La santandreuenca Sofia Lasheras guardonada en els Premis Nacionals de Dansa Ciutat de Castelló

Ha estat reconeguda amb el Premi de l’especialitat de Dansa Espanyola.

 

Sofia Lasheras és alumne del 6è curs del Conservatori Professional de Dansa (CPD) i ha participat en els  27 Premis Nacionals de Dansa Ciutat de Castelló, els dies 18 i 19 de maig al Teatre Principal de Castelló.

La santandreuenca ha estat guardonada amb el Premi de l’especialitat de Dansa Espanyola.  També ha estat reconeguda amb una beca anual com a oient al Ballet Flamenco de Andalucía, així com invitacions com a oient al Ballet Nacional de España i a les companyies Ibérica de Danza, DSYR Cia de Danza, Cien Fuegos Danza i Ballet de José Huertas. També ha obtingut beques de perfeccionament al Conservatori Superior de Danza María de Ávila i al Real Conservatorio Profesional de Danza Mariemma, així com un curs d’estiu amb Javier Latorre.

L’any 2021 el també santandreuenc, Joan Jansana va rebre el premi Dansa Contemporània en els 24è premis Ciutat de Castelló.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CPD (@cpd_it)