98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI de Sant Andreu de la Barca es dota de més personal per millorar i ampliar els serveis

La regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI de Sant Andreu de la Barca es dota de més personal per millorar i ampliar els serveis

S’incorporen a l’equip una tècnica de LGTBI,  una psicòloga i una tècnica de migracions. Alguns d’aquests servis augmenten els horaris d’atenció.

 

La regidora d’Igualtat Feminismes Isabel Marcos ha donat els detalls que milloraran els serveis amb més agilitat i més recursos. “servirà per a millorar l’atenció a la gent, l’atenció a la ciutadania en temes d’igualtat, de discriminació, tant de gènere com d’altres desigualtats”.
Amb les noves incorporacions” suposaran, per exemple, l’increment d’hores d’atenció psicològica, el servei d’atenció i orientació a la dona o també incrementem les hores de tècnica LGTBI per a poder atendre el que és la diversitat afectiva, sexual i de gènere a més d’una atenció directa als ciutadans i ciutadanes de la ciutat que requereixin tots aquests serveis”. També suposarà una ampliació dels horaris dels professionals que s’incorporen “la psicòloga que fins ara la teníem només un dia a la setmana, ara estarà cinc dies. I la tècnica d’acolliment, que fins ara eren tres hores a la setmana, estarà també durant tota la setmana per donar el servei”.
Per a Marcos “Es tracta de fer un equip per a millorar tota l’atenció de la ciutadania”.


El regidor Javier Romero ha destacat que l’objectiu “d’aquesta ampliació de l’equip no són més que poder continuar desplegant les polítiques d’igualtat tant les que venen de nivell estatal i autonòmic com també poder aplicar els compromisos que hem adquirit amb la redacció i l’aprovació del Pla d’Equitat de la ciutat. En definitiva, una millor atenció cap a la ciutadania i més i millors accions de sensibilització i formació de cara a tant a ciutadania com a les entitats de Sant Andreu de la Barca“.