98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca celebra la seva Diada

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca celebra la seva Diada

L’acte celebrat al Teatre Núria Espert, hi han participat membres d’altres cossos de seguretat com Mossos d’Esquadra, Policía Nacional, Guardia Civil  a més de  Protecció Civil.

L’acte ha comptat amb el lliurament dels diplomes a l’Associació  de Voluntaris de Protecció Civil o l’ensinistrador de gossos Jordi Pascuet. També  s’ha destacat la tasca realitzada per diferents agents de la Policia Local.

Durant la Diada de la Policia Local, l’ajuntament  ha volgut retre un homenatge especial a l’agent canina Kènia.

Kènia era una gossa policia, de raça pastor alemany de 13 anys d’edat que va morir a principis de setembre.

L’any 2018 la Unión Nacional de Jefes y Directivos de Policías Locales (Unijepol) va atorgar a la Kènia la Medalla al mèrit policial, com a reconeixement a la seva trajectòria. Una de les actuacions més destacades va ser la seva intervenció, l’any 2015, en un servei on el seu guia va resultar ferit de gravetat i ella va actuar salvant-li la vida.

Per la seva banda, el cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, l’inspector Jordi Bernat ha anunciat públicament que es jubilarà a principis de 2023.

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Seguretat Ciutadana han comentat en els seus discursos els valors i les novetats de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

 

DISCURS ALCALDESSA ANA ALBA

DISCURS REGIDOR SEGURETAT CIUTADANA, JUAN PABLO BEAS

DISCURS INSPECTOR POLICIA LOCAL, JORDI BERNAT