98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca inicia una campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca inicia una campanya de control de patinets elèctrics

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa una campanya de control de patinets electrics que duu a terme la policia local amb coordinació del Servei Català de Transit.

El regidor de Seguretat Ciutadana Juan Pablo Beas ha donat detalls de la campanya  que vol sobretot  conscienciar de l’ús responsable i les conseqüències d’incomplir la normativa. La finalitat és reduir els accidents a les voreres i els espais de vianants.

Amb la normativa vigent els vehicles de mobilitat personal (VMP) no poden circular per voreres o zones de vianants,  només pot viatjar una persona, el conductor no pot dur auriculars i ha de portar elements de senyalització per fer-se veure durant la nit o en situació de baixa visibilitat i han de respectar totes les normes generals de circulació com la resta de vehicles.

La Policia Local vigilarà el comportament en la conducció i el compliment de la normativa, i denunciarà les infraccions detectades.