98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca posa en marca la campanya “Comerç Segur”

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca posa en marca la campanya “Comerç Segur”

Amb l’objectiu de poder realizar unes compres segures aquest Nadal,  la Policia Local de Sant Andreu de la Barca comença la campanya ‘Comerç Segur´. S’intensifica la vigilància a les zones comercials de la població durant les festes de Nadal i Reis amb l’objectiu de minimitzar el risc de robatoris o estafes.

El regidor de Seguretat Ciutadana Juan Pablo Beas i l’inspector de la Policia Local, Jordi Bernat han donat detalls  consells sobre la campanya.

La campanya preveu augmentar el nombre d’agents uniformats al carrer amb l’objectiu d’incrementar la sensació de seguretat i prevenir robatoris i estafes.

La campanya es posa en marxa coincidint amb un increment de moviment al carrer, fonamentalment a les zones comercials i durant l’horari d’apertura comercial.

Els agents també entraran als comerços on oferiran informació de seguretat a comerciants i clients per evitar possibles actes delictius, així com informació sobre com actuar i a qui alertar en cas de patir un fet delictiu o ser-ne testimoni.

Aquesta relació fluïda entre els agents i els comerciants permetrà detectar incidències als barris.

Els comerciants podran, per exemple, comunicar de manera directa i ràpida incidències o, per exemple, si han detectat algun comportament sospitós al carrer.