98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca deté dues persones acusades de calar foc a un vehicle a prop d’una benzinera

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca deté dues persones acusades de calar foc a un vehicle a prop d’una benzinera

Els detinguts haurien calat foc a un vehicle estacionat al costat d’una benzinera a l’entrada de la ciutat per l’autovia A2.


Les flames del vehicle presumptament cremat de manera intencionada han afectat al cotxe que estava aparcat al costat, que també s’ha cremat totalment.

La ràpida intervenció dels agents de la Policia Local ha impedit que les flames afectessin a d’altres cotxes o arribessin a la benzinera propera.

Els agents, segons informa l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca,  han atacat inicialment el foc amb els extintors que portaven al seu vehicle. Posteriorment, a l’extinció de l’incendi han participat cinc dotacions de Bombers. El foc ha provocat una densa columna de fum de color negre que s’ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat.

Dos agents de la Policia Local han estat atesos al mateix lloc dels fets pels serveis sanitaris per inhalació de fum.